Du er her

Virksomhedernes gratis hjælp til rekruttering

Inden en nøgle medarbejder mangler i din virksomhed, og du står og skal rekruttere en ny på bagkanten af en eller flere nye ordrer til virksomheden, så kunne du overveje JobAG som din løsning.

En meget almindelig og meget nærliggende mulighed for mange virksomheder, er at gøre brug af et rekrutterings- og/eller vikarbureau, på baggrund af flere års godt samarbejde. Og når det virker for ens virksomhed, og virksomhedens vikarbudget har et fornuftigt niveau, skal man endelig fortsætte med det. Dog kunne man som virksomhed overveje supplere denne mulighed, med andre muligheder fra jobcenteret samtidig.

Din virksomhed kan få hjælp til at rekruttere, opkvalificere og fastholde medarbejdere, på JobAG, (Jobnet for ArbejdsGivere) virksomhedernes egen hjemmeside på Jobnet.

Inden der finder en jobsamtale sted med en kandidat til virksomheden, har vi i jobcenteret, efter de deviser virksomheden har oplyst vil være de bedst egnede kandidater - sikret, at de rigtige kvalificerede kandidater er screenet til jobsamtale med virksomheden. Dette sparre arbejdsgiver for meget tid.

  • Et – fordi det ikke bliver nødvendigt for arbejdsgiver at føre så mange jobsamtaler som ellers.
  • To – arbejdsgivers mulighed for at finde den rigtige medarbejder første gang - forøges.
  • En tredje mulighed er at henvende sig direkte til det lokale ArbejdsMarkedsCenter via en mail eller per til telefon hos jobcenterets jobvagt imellem kl. 09.00-15.00.
  • Endelig er - der en fjerde mulighed? Spørgsmålet kan man stille sig selv og sin virksomhed, når eller hvis man i virksomheden ikke kan få den type arbejdskraft man primært efterspørger, er det muligt at frigøre noget faglig arbejdskraft, ved at ikke faglige medarbejdere begynder at løse opgaver i produktionen af en sådan karakter, der ikke kræver en faglig baggrund? Hvis det er muligt, kan man i virksomheden på denne måde frigøre faglig arbejdskraft til de egentlig faglige opgaver i produktionen, ved at lade medarbejdere ikke faglig baggrund løse dem. På den måde kan man forøge sin virksomheds produktions kapacitet, og dermed skabe merværdi og vækst.

Vores virksomhedskonsulenter står altid parat og kommer gerne på besøg i jeres virksomhed, for at komme med input og forslag til løsning af jeres rekrutteringsbehov.

Virksomhedsservice tlf.: 57 62 64 60
Virksomhedsservice mail: jobcenterjob@ringsted.dk

Tryk her for at få adgang til JobAG

 

Sidst opdateret

11.03.2020