Du er her

PRESSEMEDDELELSE

Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2020 hvor flere konkrete job bliver præsenteret!

Job- og uddannelsesmesse torsdag den 7. maj 2020

Mere end 60 virksomheder er med på Job- og uddannelsesmessen den 7. maj 2020 i jagten på nye medarbejdere. Ledige borgere og andre interesserede deltager på messen, hvor de kan møde virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Den intense jagt på kvalificeret arbejdskraft fortsætter. Mange virksomheder står stadig med den udfordring at skulle finde medarbejdere med de rette kvalifikationer. Med Job- og uddannelsesmessen og det efterfølgende samarbejde mellem virksomhederne og virksomhedskonsulenterne i Ringsted Kommune, vil kommunen medvirke til at gøre det lettere for både arbejdstagere og arbejdsgivere at finde hinanden.

Med sidste års succes i erindring afholder Arbejdsmarkedscentret i samarbejde med virksomhederne i Ringsted og opland en Job- og uddannelsesmesse.

Går du for eksempel med overvejelser om opkvalificering eller start på et uddannelsesforløb, vil der på Job- og uddannelsesmessen være rig lejlighed til at møde uddannelsesinstitutionerne og få informationer om relevante kurser og uddannelsesmuligheder.

”Mere end 60 virksomheder er med på messen for at finde nye medarbejdere. Og så er det vores håb, at mange ledige borgere har lyst til at være med og på den måde markedsføre deres arbejdskraft. Sidste år var messen velbesøgt og vores ønske til 2020 er at endnu flere ledige kan blive matchet med en virksomhed på jagt efter arbejdskraft,” siger Michael Merle fra Ringsted Kommune.

Aktivitet:       Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2020
Adresse:       Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted
Dato og tid: Torsdag den 7. maj 2020, kl. 09.30 – 11.30
Tilmelding:  På mail for virksomheder:
jobcenterjob@ringsted.dk

Pris:              Gratis
Læs mere:    www.jobmesse.ringsted.dk

For yderligere information kontakt venligst:

Projektleder Allan Brønnum, tlf.: 22 57 81 90, mail: albr@ringsted.dk

Sidst opdateret

11.03.2020