Du er her

PRESSEMEDDELELSE

Mere end 40 virksomheder er allerede tilmeldt Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2019 og flere konkrete job bliver præsenteret!

Se hvilke uddannelsesinstitutioner og virksomheder der allerede har tilmeldt sig vores messe på jobmesse.ringsted.dk
 Arbejdsmarkedscentret i Ringsted Kommune holder Job- og uddannelsesmesse den 21. marts 2019 i Ringsted Kongrescenter.  Virksomhederne har konkrete jobs med på messen og ser frem til at møde en masse kvalificerede ansøgere som medbringer deres CV.


Virksomhederne mangler kvalificeret arbejdskraft og uddannelses institutionerne ønsker deltagere på deres uddannelser. Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2019 er derfor et godt sted og en god markedsføringsplatform for interessenterne.
Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2019 sætter fokus på den forenklede beskæftigelsesindsats som er den korteste og mest direkte vej til virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne. De besøgende på messen får stor mulighed for at få netop den kontakt til de virksomheder som den enkelte prioriterer.  


De fleste brancher er repræsenteret og uddannelsesinstitutionerne dækker et meget bredt udvalg af uddannelsesmuligheder både teoretiske og mere praktiske samt en kombi-uddannelse hvor der både er en del teori men også er praktisk orienteret.
Vi håber på rigtig mange besøgende kigger forbi messen. Alle ledige borgere i Ringsted Kommune bliver indkaldt til at deltage på messen og alle andre fra hele Sjælland er yderst velkomne oplyser institutionsleder i ArbejdsMarkedsCenter Ringsted Michael Merle.

Til redaktionerne: For yderligere information, kontakt venligst
Projektleder Allan Brønnum, tlf.: 22 57 81 90, mail: albr@ringsted.dk

Sidst opdateret

08.02.2019