Du er her

Nyttige links

Herunder kan du finde forskellige nyttige links, der kan bruges som gode råd og måske inspiration til dig som borger eller virksomhed?

UddannelsesGuiden - ug.dk

Undervisningsministeriets hjemmeside www.ug.dk er en stor hjælp for både den unge og forældrene. Uddannelsesguiden er en guide til mere end 2000 uddannelser og job i Danmark. Guiden giver en total oversigt over det danske uddannelsessystem. Artiklerne bliver løbende opdateret. Der er links til relevante artikler, studier i udlandet og meget mere.

Pratikpladsen.dk

Praktikpladsen.dk er en webapplikation, hvor kommende og nuværende elever kan uploade beskrivelser af sig selv, og hvor virksomheder kan præsentere opslag om ledige praktikpladser. Systemet er et mødested for elever og praktikpladser, og et oplagt sted for de to at matche.

Applikationen giver samtidigt eleven mulighed for at søge praktikplads hos godkendte virksomheder.

Jobnet for Arbejdsgivere - jobag.jobnet.dk

Med JobAG bliver det endnu nemmere for virksomhederne at foretage CV-søgninger og oprette jobannoncer.

Som en helt ny service, kan virksomhederne oprette digitale jobordrer til Jobcentret via et nyt jobordremodul. Med et landsdækkende jobordremodul bliver det lettere for jobcentrene at samarbejde på tværs af kommunegrænser for at besvare jobordrer digitalt.

 

 

Sidst opdateret

11.03.2020