Du er her

Har du en drøm om at tage en erhvervsuddannelse?

Hvordan skal du kvalificere dig til videre uddannelse, forbedre dine muligheder i dit arbejdsliv eller få ny viden og inspiration?

VUC Vestsjælland Syd tilbyder 9. klasse på 16 uger. Du får eksamen i dansk, matematik og engelsk, som giver dig adgang til erhvervsuddannelser.
Man følger én klasse gennem de 16 uger. Undervejs besøger I forskellige erhvervsuddannelser, og der er også virksomhedsbesøg i klassen. Der er tilknyttet en vejleder til holdet som også hjælper med at finde ud af, præcis hvilken uddannelse, du kan tage.
Lyder det som noget for dig? Så besøg VUC Vestsjællands stand på job- og uddannelsesmesse Ringsted.


Vi tilbyder ordblindeundervisning til alle vores kursister og elever, som har behov for det. I undervisningen indgår introduktion til hjælpemidler, fx din telefon, som også kan gøre din hverdag nemmere. Du kan også nøjes med at besøge vores IT-værksted for at lære at bruge din egen telefon som hjælpemiddel.

VUC har et bredt undervisningstilbud, tilrettelagt som enkelte fag eller sammenhængende forløb. Derfor, giver VUC dig en bedre mulighed for at kvalificere til din specifikke videre uddannelse og deres studievejledere kan hjælpe dig med at finde det rigtige niveau og den tilrettelæggelse, der passer dig.

Sidst opdateret

11.03.2020