Du er her

Kampen om kvalificeret arbejdskraft spidser til!

Flere fra erhvervslivet, politikere og organisationer, har omtalt den begyndende udfordring med mangel på arbejdskraft. Det gælder måske også din virksomhed?

Ringsted Kommune vil gerne hjælpe dig og din virksomhed med at være på forkant m.h.t. at sikre den nødvendige arbejdskraft i fremtiden. Jeg vil nævne 3 af en række konkrete tilbud til dig og din virksomhed.

1. Brug JOBAG.JOBNET.DK med følgende fordele:

  • Du kan søge kandidater i hele landet med præcis de kvalifikationer din virksomhed har brug for. Der er ca. 150.000 aktive CV.
  • Du kan hurtigt kontakte kandidater direkte på mail el. telefon.
  • Du kan nemt og gratis oprette jobannoncer.
  • Du kan oprette CV-agenter der giver dig besked når et nyt CV matcher dine kriterier.
  • Du kan sende jobcenteret rekrutteringsanmodninger, hvorefter vi kan screene for egnede ledige kandidater over hele Danmark, der matcher netop det behov din virksomhed har.

2. Ring til vores virksomhedskonsulenter - de står altid klar og er til for dig og din virksomhed.

Virksomhedskonsulenterne tilbyder dig og din virksomhed gratis rekrutteringsservice. Rekrutteringsservice består af en analyse af virksomhedens behov for kompetencer og konkret hjælp til hvorledes disse behov kan blive dækket både på kort og længere sigt. Virksomhedskonsulenterne holder fast i processen indtil du meddeler at behovet for kompetencer er dækket.

3. Deltag i Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2020.

Set allerede nu kryds i kalenderen ud for den 7. maj! Vi sætter alle sejl til for at hjælpe dig og mere end 60 andre virksomheder med at komme først i køen til at møde nye kvalificerede medarbejdere. Vi forventer rigtig mange besøgende til Job- og uddannelsesmessen. Jobkandidater i alle aldre og med vidt forskellige spændende kvalifikationer – sandsynligvis også med kvalifikationer som du står og mangler!

Arbejdsmarkedscentrets virksomhedskonsulent står til din rådighed, så benyt det direkte telefonnr.

Jan K. Larsen                   tlf.:  21 33 31 98
Flemming M. Kjærgaard  tlf.:  25 47 74 51

- Arbejdsmarkedschef Susanne Frydenlund

Sidst opdateret

11.03.2020